donderdag 1 maart 2012

Trouwen in Italië, zoals jullie dat willen.

Hebben jullie zelf een goed beeld van hoe jullie Italiaanse bruiloft eruit moet gaan zien  en willen jullie dit feest vieren in Italië! Ons is niets te gek. Trouwen in een wijnhuis, op het strand van het meer van Bolsena, het ja woord op het oudste plein (piazza) van Italië. Of in het huwelijksbootje stappen op het meer van Bolsena, het kan. Centraal staat gezelligheid, tijd hebben voor jullie gasten in de bijzondere sfeer van Italië.
Hét land van passie en l’amore. Hét land van le dolce vita en prachtige romantische plekjes. Het land waar alles klopt als het om romantiek gaat…



Het stijlen van de bruiloft kunnen wij voor jullie doen, maar wat denken jullie, van het zelf maken van de decoratie met de gasten voordat de bruiloft gaat beginnen. Samen bezig zijn in een gezellige informele  sfeer.
Een dolce buffet maken i.p.v. een bruidstaart met elkaar, of lekker Italiaans kokkerellen samen met de gasten ter vervanging van het  bruidsdiner, onze chefkok Janos Zvoldos is van de partij, om jullie de geheimen van de Italiaanse keuken te leren.
Kleine hapjes, antipasti geheten maken,  met heerlijke wijnen en tussendoor live muziek van gitarist Gert de Graaf.

Wij hebben legio mogelijkheden voor jullie en jullie bruiloftsgasten, als het gaat om verblijf, overnachtingen of vermaak. Ja trouwen in Italië is ook voor jullie mogelijk; geheel volgens jullie wens en besteedbaar budget.
We horen jullie ideeën, graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten